Detajet

Trajner/Ekspertë për Trajnime

5 Pozita
Industria:
Edukim / Trajnime / Art
Lloji i Punës:
Projekt / Sezonale / Specifike
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Me eksperiencë (>5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
20 September 2020

Apliko

Përshkrimi

A keni dëshirë të punoni në fushën e trajnimeve profesionale ? European College of Kosovo është në kërkim të trajnerëve të cilët shquhen për përvojë dhe suksese në lëmitë e tyre profesionale dhe kanë dëshirë që dijenin dhe eksperiencën e tyre shumëvjeçare ta transmetojnë tek të tjerët.
 
Vendi: Prishtinë
Orari i punës: Jo i rregullt / Angazhim sipas nevojës
 
Fushat në të cilat kërkohen trajnerë:
- Marketing Digjital
- Social Media
- Menaxhim & Biznes
- HR/Burime Njerëzore
- Gjuhë Gjermane
- Zhvillues Softueri
 
Kualifikimet e kërkuara:
• Kandidati/ja duhet të ketë diplomë universitare ne fushën relevante ose Trajnime /Certifikatë në fushën relevante që dëshiron të angazhohet.
• Përvojë pune dhe karrierë të frytshme në fushën në të cilën dëshiron të angazhohet;
• Aftësi të mira menaxheriale dhe përpikmëri
• Aftësi të mira në komunikim verbal dhe të shkruar
• Të jetë i/e motivuar, profesional dhe qasje pozitive
• Të jetë fleksibil dhe kreativ

Të gjithë të interesuarit të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të aplikojnë përmes platformës xpuna apo duke dërguar CV-në në [email protected], me subjekt: Aplikim për trajner, Fusha_________ deri me datë 20Shtator 2020.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2013
Numri Stafit11-29

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme