Detajet

Udhëheqës/e i/e Departamentit të Promocionit

1 Pozita
Industria:
Marketing, Menaxhment, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
13 April 2024

Përshkrimi

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Bashkëpunimi me brendet që përfaqësojmë ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun kosovar dhe më gjerë. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë komerciale dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe inovator.

Shpallim konkurs për:
UDHËHEQËS/E I/E DEPARTAMENTIT TË PROMOCIONIT

Përgjegjësitë kryesore:
- Është përgjegjës për monitorimin e promocionit;
- Përcjellë aktivitetet konkuruese në treg;
- Siguron mbëshetje për ekipën e punës (promocionit);
- Mbanë evidencë të saktë për ekipën e tij punuese;
- Raporton në mënyrë të vazhdushme për punën e tij/saj..

Kushtet e përgjithëshme:
- Shkollim i lartë;
- Eksperiencë të ngjashme të punës;
- Njohohës i mirë i terrenit;
- Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi;
- Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup;
- Patent shofer.

Procedura e Aplikimit:
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën:

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.
Migros Group
Zona industriale 4, 12000
Prishtinë, Kosovë

Galleria