Detajet

Vende Pune

18 Pozita
Industria:
Ndërtim / Paisje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Ferizaj
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
01 September 2022

Përshkrimi

“NTP CAPARI”

Eshtë kompani private shumëvjeçare e cila merret kryesisht me kontraktimin e objekteve afariste në kryerjen e hidroizolimit te çative te rrafshta si dhe të gjitha punimet dhe detalet në fushën e llamarinave.   

Lokacioni: Ferizaj, mirepo inkurajohen te aplikojne edhe banoret e Prishtines, Lipjanit, Gadimes dhe Babushit.

Kompania jonë ofron kushte të veçanta, siguri në vendpunishte dhe staf profesional. Me këtë rast ftojme te gjithë të interesuarit për punë që të bëhen pjesë e kompanisë tonë në vendpunishten më të madhe në Ballkan Prishtina Mall.

Punëtor Fizik (10),
Llamarinist (4),
Mjeshtër i Hidroizolimeve (4)

Kualifikimet:
-
Të jetë i moshes mbi 18 vjeç dhe shtetas i Kosovës;
- Të ketë përvojë pune në fushën relevante; 
- Të ketë shkathtesi organizative dhe të menaxhimit te kohës.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës [email protected] apot përmes numrit të kontaktit +38348407008 deri me date 01.09.2022

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme