Detajet

Vende të lira pune

26 Pozita
Industria:
Kujdestare fëmijësh / Pastrim, Shërbimi ndaj klientit / Call Center, Burime Njerëzore, Sport / Wellness, Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
26 July 2020

Apliko

Përshkrimi

Blissville L.L.C. është afër hapjes së qendrës më të madhe të lojërave për fëmijë në Kosovë në rrugën e lagjes Marigona Residence. Në kuadër të qendrës, krahas indoor playground, do të operojnë edhe aktivitet ndihmëse si restoranti, sport bar, pastiqeri, fast food, sektori i pjekurinave dhe minimarketi.
Për fillimin e punës hap KONKURS për këto pozita:

Administrata e pergjithshme:
-Menaxher/e operativ/e
-Kontabilist/e
-Menaxher/e për marketing
-Punëtorë në sigurim fizik
-Pastrues-e
-Mirëmbajtës teknik – shtëpiak

Playground:
-Menaxhere për playground
-Recepcioniste – arkatare për playground
-Kujdestare për fëmijë në playground
-Kujdestare – infermiere për fëmijë në playground

Restaurant & Sport bar:
-Menaxher/e
-Kuzhinier/e
-Ndihmës kuzhinier/e
-Banakier/e (arkatar/e)
-Kamarier/e
-Pjatalarës/e

Pastiqeri:
-Pastiqier/e
-Pjatalarës/e
-Banakier/e (arkatar/e)
-Kamarier/e

Bakery (pjekurina):
-Pizzaman
-Kuzhinier/e e produkteve të bukës
-Banakier/e (arkatar/e)


Fast food:
-Kuzhinier/e
-Banakier/e (arkatar/e)

Minimarket:
-Shitës/e në minimarket

Te interesuari(a)t për punë duhet të dërgojnë biografinë (CV) në email: [email protected]
Në Subject duhet të specifikohet pozita për të cilën aplikoni.


Numri i punëtorëve sipas pozitave do të përcaktohet pas vlerësimit të punës para hapjes së qendrës së lojërave për fëmijë.

Konkursi mbetet i hapur deri më 31 korrik 2020. Për çdo informate shtese ju lutem kontaktoni ne +383 (0)45 960 700.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit51-200

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme