Detajet

Vende të lira pune

3 Pozita
Industria:
Finance / Accounting, Shitje, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë, Ferizaj, Klinë, Fushë Kosovë, Malishevë, Viti
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
16 April 2024

Përshkrimi

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi mbi 30 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet  kryesore ne Kosove, shpall konkurs per pozitat: 

  1. Financa/Administrate per Prishtine.
  2. Arkatare per Fushe Kosove, Malishevè , Viti.

Kriteret:
-
Te jete e moshes 23-35 vjec.
- Te kete arsim te larte ne Degen Ekomonik (preferohet Finance).
- Preferohet te kete nje eksperience si arkatare
- Te kete aftesi shume te mira komunikuese
- Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit 

Përfitimet tuaja
-
Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
- Vend pune modern dhe të sigurte
- Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
- Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

  1. Perfaqesues i shitjes :Ferizaj , Kline.
Detyrat:
-
Mbikëqyrje e klientëve ne rajonin përkatës
- Këshillimi i klientëve gjatë blerjes
- Kontaktim dhe ofertim i klientëve te ri
- Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave
- Bashkëpunim i ngushtë me koleget e departamenteve te tjera. 

Kriteret:
-
Te jete i moshes deri 35 vjec.
- Te kete arsim te larte 
- Preferohet te kete nje eksperience te meparshme ne fushen e shitjeve
- Te kete aftesi shume te mira komunikuese
- Te disponoje Patente shoferi.
- Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit 

Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania Kadiu shpk:
-
Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
- Vend pune modern dhe të sigurte
- Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
- Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresën: [email protected] duke shenuar regjionin per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Galleria

Rreth Kompanisë

Numri Stafit51-200

Punë të Ngjajshme