Detajet

Vende te lira pune

12 Pozita
Industria:
Shitje, Auto / Paisje, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Mitrovicë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
18 April 2024

Përshkrimi

Autopasion Shpk është kompani lider e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më prestigjioze botërore. Operojmë në Kosovë dhe Shqipëri në qytetet kryesore.

Duke shtuar praninë tonë në qytetet kryesore të Kosovës, tani po vijmë edhe në Mitrovicën e bukur.

Autopasion Shpk shpallë 12 vende të lira Pune për qytetin e MITROVICËS

POZITAT:

  1. SHITËS/e në Autopjesë – 4 vende
  2. FATURISTE – 1 vend
  3. ARKËTARE – 1 vend
  4. MAGAZINIER/e – 2 vende
  5. SHOFER/e – 4 vende
Kualifikimet e kërkuara:

-
Të ketë të përfunduar shkollën e mesme; (fakulteti përparësi(
-
Të ketë përvojë në pozitën përkatëse; (përparësi)
-
Të ketë integritet personal;
- Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës
- Shkathtësi komunikuese;
- I gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
- Të jetë fleksibil;
- Të jetë banor/e i/e MITROVICËS

Ofrohen Kushte të mira pune si dhe kontratë afatgjate.

Vërejtje:
-CV-ja të dërgohet me FOTO dhe përmes e-mail adresës: [email protected]
-Në “SUBJECT” të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

Galleria