Detajet

Vende të lira pune

25 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 July 2024

Përshkrimi

KONKURS
Diçka e re po vjen në vendin tonë, për të gjithë meraklitë e kafesë dhe pijeve të ndryshme nga kafeja, ëmbëlsirave super të shijshme dhe unike si dhe ushqimit të mrekullueshëm! 

Ju ftojmë të bëheni pjesë e ekipit tonë të ESPRESSOLAB KOSOVA

 Konkurs pune për këto pozita:
- Asistent/e menaxherit 2 pozita (femër, mashkull)
- Barista/e 4 pozita femër, mashkull)
- Banakier/e 4 pozita (femër, mashkull)
- Arkatar/e 4 pozita (femër, mashkull)
- Kamarier/e 4 pozita (femër, mashkull)
- Pastiqer/e 3 pozita (femër, mashkull)
- Furrëtar/bukëpjekës/mjeshtër për pjekurina (Bakery Chef) 2 pozita (femër, mashkull)

Espressolab do të jetë një rrjet (franchise) në tërë vendin dhe regjionin tonë.

Pse të na bashkoheni?
-
Paga shumë të mira dhe konkuruese,
- Bonuse.
- Trajnime në Turqi.
- Ambient shumë i mirë në qendër të Prishtinës.

Ju ftojmë të aplikoni duke derguar CV në emailin:  [email protected] apo na telefononi në: 045 666 062

Galleria