Detajet

Vende të lira pune

10 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro, Turizëm / Staf Hoteli, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë, Mitrovicë, Gjilan
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
21 November 2023

Përshkrimi

Gusto Café hap konkurs pune per keto pozita :

Gusto ‘B ‘’Rruga B- Prishtine ‘’
- Hostess 1 vend pune
- Shankist/e  2 vende pune

Gusto Sheshi Zahir Pajaziti ‘Prishtinë :
- Hostess 1 vend pune
- Kamarier/e 1 vend  pune
- Shankist/e -1 vend pune

Gusto Gjilan;
- Menager/e 1 vend pune
- Barista/e 1 vend pune
- Shankist/e 3 vende pune
- Kamarier /e 3 vende pune

Gusto Ferizaj:
- Shankist/e 2 vende pune
- Kamarier/e 2 vende pune

Gusto Mitrovicë ‘’Sheshi Adem Jashari ‘’
- Shankist/e 2 vende pune
- Kamarier /e 3 vende pune

Gusto HQ ‘Qagllavic
- Barista/e 1 vend pune
- Pizzamen 1 vend pune
- Kamarier/e 2 vende pune

Gusto Factory ‘’Qagllavic’’
- Pasticer/e  2 vende pune

Gjithqka që ju duhet të ofroni është:
- Energji pozitive 
- Shkathtësi organizative -
- Vetinicativë
- Të gatshëm të punoni me standarde dhe rregulla të një kompanie me rregulla nderkombëtare
- Të punoni në ekip

Cfare ofrojmë:
-
Kushtet e punës sipas ligjeve të Kosovës në fuqi 
- Mundesi avansimi në karrierë
- Trajnime profesionale 
- Shërbime shtesë nga kompania .

CV-të duhet të dërgohen në email adresën: [email protected]ose në  Tel: 044-626-700

Galleria