Detajet

Vende të lira të punës

4 Pozita
Industria:
Turizëm / Staf Hoteli
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
17 April 2021

Përshkrimi

Four Points By Sheraton Prishtina hap 4 vende të lira të punës

Data e shpalljes: 25 Mars 2021
Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Përgjegjësitë e detajuara të punës dhe kërkesat e punës mund t’i gjeni duke klikuar linqet më poshtë:
- Bartender/Shankist/e (2 pozita)
- Asistent i Mbikqyrësit të dhomave dhe zonave publike/e (1 pozitë)
- Spa Terapist/Masazhere (1 pozitë)

Dokumentet për aplikim:
-
CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:
Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në  anglisht, në versionin PDF në [email protected]  me temën e e-mailit: Emri dhe Mbiemri - Pozita

Afati i aplikimit:  17 Prill deri në orën 18:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.
Ju lutemi vini re se një kopje origjinale e dokumenteve të aplikacionit tuaj (dëshmi e përvojës në punë, diploma mund të kërkohen për fazat e mëtutjeshme të rekrutimit).

Galleria