Detajet

Zyrtar për kontrollimin e stokut

1 Pozita
Industria:
Menaxhment
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Kastriot
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 September 2022

Përshkrimi

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per poziten e hapur te punes Zyrtar për kontrollimin e stokut.
Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karrier, dhe për punë ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni

Lokacioni;  Zyret Qëndrore, Milloshevë, Obiliq
Paga; E pa përcaktuar
Data e fundit; 10.09.2022
Pozita ; Zyrtar për kontrollimin e stokut
Tipi i kontrates; Kontratë e rregullt pune
Aplikimi; Dergoni CV dhe dokumentet percjellese ne:  [email protected]  .

Përgjegjësitë dhe Detyrat:   
-
Përgadit planin e numërimit të stoqeve
- Bënë numërimin ditor të stoqeve sipas gurpeve të produkteve
- Gjurmon dhe identifikon gabimet që rrjedhin në procesin e prodhimit dhe raporton direct tek CFO
- Identifikon artikujt që nuk kanë kod identifikues dhe kreyn procesin e kodifikimit të tyre
- Nxjerr rezultatet e numrimeve ditore të stoqeve dhe propozon rregullimin e tyre.
- Identifikon magësi tjera rreth kontrollit të stoqeve gjatë procesit të numërimit dhe raporton ato tek CFO.
- Detyra të tjera siç mund t'i caktohen nga mbikëqyrësi

Kualifi­kimet:
-
Diplome universiteti ne drejtimet Ekonomike
- Njohje shume te mire te pakos Office;
- Njohje e sistemeve financiare konsiderohet përparesi
- Njohje te gjuhes angleze;
- Patent shoferi;
- Pervojë pune 2+ vit;

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse në[email protected]
Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!
Ciao Berto inkurjon te gjithë kandidatet të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.
Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

Galleria