Detajet

Zyrtar/e i/e kujdesit ndaj klientit

3 Pozita
Postman
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë, Prizren, Mitrovicë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
05 August 2024

Përshkrimi

Ekipa e Postman po rritet! 

Postman hap konkurs pune për: 
Pozita: ZYRETAR/E I/E KUJDESIT NDAJ KLIENTIT
  • Prishtinë
  • Prizren
  • Mitrovicë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
-
Ofrimi i mbështetjes së shpejtë dhe cilësore për klientët përmes telefonit, email-it.
- Identifikimi dhe zgjidhja e problemeve të klientëve duke përdorur mekanizmat e shërbimeve tona.
- Sigurimi që të gjitha kërkesat dhe ankesat e klientëve të trajtohen me respekt dhe në kohën e duhur.
- Bashkëpunimi me ekipe për të zgjidhur çështjet komplekse të klientëve dhe për të siguruar një përvojë të përdoruesit të shkëlqyer.

Kualifikimet:
-
Përvojë pune në fushën e shërbimeve të klientëve është një avantazh.
- Aftësi të shkëlqyera komunikimi, në mënyrë të shkruar dhe të folur.
- Aftësi për të menaxhuar situata të ndërlikuara dhe për të zgjidhur problemet me një qasje kreative dhe efikase.
- Njohuri bazike kompjutetike.

Bëhuni pjesë e ekipit tonë duke aplikuar përmes e-mailit:

Galleria