Detajet

Zyrtar/e i/e Lartë i/e Financave

1 Pozita
Industria:
Finance / Accounting
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Me eksperiencë (>5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 July 2024

Përshkrimi

Klinika Amerikane "Dr. Behar Kusari" si një nga Institucionet Shëndetësore Private tashmë të dëshmuara në profesionalizëm, seriozitet dhe mbi të gjitha e njohur me ambiente pune të përshtatshme, të qëndrueshme si dhe e përkushtuar ndaj punonjësve.

Në kuadër të departamentit te Financave dhe Administrates, është në kërkim të një pjesëtar/e për tu bërë pjesë e ekipit duke sjellur një bashkëpunim ekipor në punën e përditshme të qështjeve financiare. Për të mundësuar një mjedis të hapur dhe konkurues, shpall konkurs për:

Zyrtar/e i/e Lartë i/e Financave

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
-
Procedimi i të gjitha dokumenteve kontabël së bashku me ekipin e financave
- Zhvillimi i strategjive të investimeve në bashkëpunim me Menaxhmentin
- Interpretimi i analizës financiare
- Krijimi i raporteve financiare
- Ndjekja e treguesve kryesorë të performancës (KPIs) për kompaninë
- Krijimi dhe zbatimi i politikave dhe strategjive financiare
- Pajtimi dhe auditimi i të dhënave dhe llogarive financiare
- Ofrimi i shërbimit ndaj klientit dhe këshilla financiare për klientët

Kualifikimet:
-
Pervojë minimumi 5 vite pune në standardet e kontabilitetit dhe në përgatitje financiare
- Bachelor në financë, kontabilitet, ose fushë përkatëse (e preferueshme)
- Çertifikim në Standardë të Kontabilitetit (e preferueshme)
- Njohuri të thella mbi rregulloret financiare dhe proceset e kontabilitetit
- Aftësi të jashtëzakonshme analitike dhe të menaxhimit të kohës
- Aftësi të avancuara ne MS Excel
- Njohuri mbi procedurat financiare dhe të kontabilitetit

Kandidatet duhet të dorezojnë:
-
CV-në e tyre
- Së paku 2 referenca
- Letër Motivuese duke inkorporuar përvojat e mira në kontabilitet në pozitat e mëhershme
-Çertifikata tjera që lidhen me pozitën dhe kualifikemet e kërkuara

Klinika Amerikane "Dr. Behar Kusari" inkurajon të gjithë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentat relevante në: [email protected]

Aplikimi është i hapur deri më:
10/07/2024

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme