Detajet

Agjent i Shitjes (Biznese)

2 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
18 July 2020

Apliko

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.


xpuna recruitment për partnerin tonë me zyre në Prishtinë, një nga kompanitë ndërkombëtare lidere në industrinë e transportit është duke kërkuar :

Agjent i Shitjes (Biznese) 

Rroga: Konkuruese + (%) komision në shitje

Për ty që din edhe don! Për ty që ke aftësi të mira në shitje dhe prezantim, energji dhe vetëbesim për të punuar me kompani atëherë kjo mund të jetë puna juaj ideale.


Detyrat dhe Përgjegjësitë:

- Ndërmerr iniciativa për organizimin e takimeve promovuese me kompani për prezantim/shitje të shërbimeve të kompanisë;

- Realizon vizita, takime, prezantime në kompani të ndryshme me qëllim të shitjes së shërbimeve të kompanisë.

- Ndërmerr ide dhe hulumton klient të rinjë, mirëmban raportet me ta dhe përkujdeset për kërkesat e tyre;

- Kryen edhe detyra tjera që ndërlidhen me pozitën dhe nevojat e klientëve.


Kualifikimet e kërkuara:

- Kandidati/ja duhet të ketë diplomë universitare në Marketing, Administrim Biznesi apo fusha të ngjajshme;

- Trajnime /Certifikata në fushën e shitjes (E preferueshme)

- Së paku dy (2) vite përvojë pune; 

- Aftësi të mira menaxheriale dhe përpikmëri

- Aftësi të mira në komunikim verbal dhe të shkruar

- Të jetë i/e motivuar, profesional dhe qasje pozitive

- Lejen e vozitjes (B)


Si të aplikoni? 
Të gjithë kandidatët e interesuar, ju lutem të aplikoni përmes platformës xpuna.com dhe butonit “APLIKO” i cili gjendet lartë.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit1-10

Benefitet

  • - Sigurim Shëndetësor
  • - (%) Komision në Shitje

Punë të Ngjajshme