Detajet

Agjente e shitjes

1 Pozita
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center, Shitje Direkte, Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 October 2020

Apliko

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.

xpuna recruitment për partnerin tonë një nga kompanitë lidere në industrinë automobilistike në Kosovë jemi duke kërkuar :
Agjente e Shitjes (Albi Mall)

Detyrat dhe përgjegjjësitë
- Njohja dhe prezantimi i automjeteve tek klientet.
- Menaxhimi i portofolit të klientëve aktual dhe potencial.
- Parashikon shitjet, zhvillon strategjitë / modelet e shitjes dhe vlerëson efektivitetin e tyre.
- Raporton dhe ofron informata ndaj menaxhmentit duke përdorur të dhëna financiare dhe statistikore;

Kriteret
- Eksperiencë pune në fushën e shitjes dhe shërbimit ndaj klientit
- Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi për të mbajtur marrdhënje të mira me klientë.
- Njohuri të gjuhës angleze dhe kompjuterit (Excel, Word, Power Point, MS Office etj )
- Patent Shofer (e preferueshme).

Si të aplikoni ?
Të gjithë kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë përmes butonit "APLIKO" të platformës xpuna apo përcjellin CV-në e tyre në emailin: [email protected]

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit1-10

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme