Detajet

Bazist

1 Pozita
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 April 2021

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.
 
 xpuna recruitment për partnerin tonë, Taxi kompani shpall pozitë të hapur të punës për:
 
 Bazist (Operator Telefonik)
 
 Kriteret e përgjithshme:
- Të ketë përvojë pune së paku 2 vite në industrinë e taksit.
- Të ketë njohuri të mira komunikimi (e preferueshme)
- Kërkohet përkushtim, profesionalizëm dhe seriozitet në punë
- Të jetë entuziast/e dhe i interesuar për punë

Si të aplikoni ?
Të gjithë kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë duke dërguar CV në [email protected] apo kontaktuar në 045 400 210

Galleria