Detajet

Faturiste dhe Financiere

1 Pozita
SolvIT
Industria:
Finance / Accounting, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 July 2024

Përshkrimi

KONKURS

Kush jemi ne:
SolvIT është një kompani në rritje të vazhdueshme për 14 vite me radhë në fushen e IT. Produktet tona gjejnë përdorim ne industritë kryesore ne Republiken e Kosoves, Maqedoni dhe Shqiperi. Industrite  janë: Retail (Bizneset zingjirore, te gjitha ne Kosove),  Distribucionit, Prodhimit, Horeca, Logjistikes, tregëtise me pakice etj! Produktet tona përdoren po ashtu edhe në sektorin e institucioneve Qeveritare!
Brendet që tregtojme ne janë brende globale dhe inovative në nivel global sic janë: Zebra Technologies, SmartTechnologies, DIGI, Anviz, Rongta, HoneyWell, Datalogic, Evobot, RatioTec, Ocom, etj.

SolvIT sh.p.k  eshte nje kompani ne rritje te vazhdueshme prandaj hap konkurs per:
- Faturiste - dhe Financiere e nivelit fillestar

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Pergatit faturat profaturat ne arke
- Të kete te përfunduar ose duke njdekur fakultetin Ekonimik ose te natyrës se njejte.
- Të ketë veti analitike për ti kuptuar veprimet bazike që kan të bëjnë me artikujt dhe klientët
- Eksperience minimum 2 vite ne.
- E preferuar te ketë patent shofer të kategorisë B.
- Të ketë etikë të lartë në punë!

Cka Ofrojmë ne
- Zgjerim i avancuar i njohurive në fushen e IT-se së aplikuar në procese reale të punës
- Ambient ekipor te këndshëm per pune! Individuale ose Ekipore
- Avancim në karrierë
- Ngritje në pozitë
- On the job training
- Respektim i ligjit te punes
- Pagë progresive në bazë të eksperiencës dhe përkushtimit ndaj punës dhe kompanisë
- Pagesë të orëve shtesë nëse paraqitet nevoja ndonjëhere për orë shtesë
- Kontratë punë

Cka presim nga ju
-
Etikë të lartë në punë!
- CV me detaje reale pasi qe mund edhe te kërkojmë te vërtetohen!
- Përgjegjësi për veprimet e juaja. Krijim i besimit tek klientët tanë
- Fokus në punë dhe përkushtim të plotë ndaj punës!
- Të arrini besushmëri për ti kryer në mënyrë të pavarur proceset e punës

Kandidatët me përvoje pune, me rekomandime, njohuri të gjuhës angleze, kanë shanca më të medha për vendin e punës.  
Ju lutem vendosni ne CV- vetëm gjerat që dini ti bëni me të vertetë!

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV përmes [email protected]

Galleria