Detajet

INFERMIERE NË GJERMANI

2 Pozita
Industria:
Kujdesi Mjekësor
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
+1500€ Bruto
Lokacioni:
Tjetër
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Gjermane
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
21 September 2020

Apliko

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.

xpuna recruitment për partnerin tonë që operon tash e 25 vite në fushën e kujdesit shëndetësor DOGAN GmbHGjermani / Hamburg jemi duke rekrutuar:

INFERMIERE / Krankenpfleger/in

 A dëshironi të jetoni dhe punoni në Gjermani? Atëherë kjo mund të jetë mundësia juaj ideale.

Si të aplikoni:
- CV-ja
- Diploma e Shkollës Mesme/Universitetit
- Licensa
- Certifikata e Gjuhës Gjermane

Të gjithë kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë përmes butonit "APLIKO" të platformës xpuna apo përcjellin dokumentet në emailin: [email protected]

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit1-10

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme