Detajet

Menaxher i Shitjes

1 Pozita
Industria:
Auto / Paisje, Shitje
Lloji i Punës:
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Ferizaj
Edukimi:
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
10 August 2020

Apliko

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.

xpuna recruitment për partnerin tonë me zyre në Prishtinë, një nga kompanitë lidere në industrinë e tregtisë së pjesëve të këmbimit për mjetet e transportit automobilistik është duke kërkuar :

Menaxher i Shitjes

Rroga: Konkuruese + skema e bonuseve
Për ty që din edhe don! Për ty që ke aftësi të mira në shitje, prezantim, energji dhe vetëbesim për të punuar atëherë kjo mund të jetë puna juaj ideale.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
- Kryen analiza të ndryshme dhe përmbledh të dhëna për raportim;
- Krijimi dhe zhvillimi i bazës së klientëve të rinjë;
- Zgjeron rrjetin e distribuimit për produktet/brendet ekzistuese dhe ato potenciale;
- Pranimi i porosive nga klientët, procesimi dhe dërgimi i atyre porisive;
- Mbron vlerat e organizatës duke i mbajtur informacionet konfidenciale.

Kualifikimet e kërkuara:
- Kandidati duhet të ketë arsim të lartë universitare (preferohet drejtimi Ekonomi apo Tregëti);
- Të jetë person i orientuar për shërbime ndaj klientit;
- Përvoj pune së paku 1 vjeçare pune në shitje (e preferueshem në lëmin auto pjesëve ose auto industri);
- Aftësi shumë të mira organizative dhe menaxhim të kohës dhe aftësi të mira negociuese;
- Të ketë aftësi për punë ekipore (person bashkëpunues me stafin e kompanisë);
- Aftësi shumë të mira në komunikimi;
- Të ketë njohuri rreth produkteve dhe brendeve të autopjesëve (të paktën njohuri bazike);
- Të posedoj patentë shoferi;
- Të jetë me banim në qytetin në të cilin aplikon.

Si të aplikoni? 
Të gjithë kandidatët e interesuar, ju lutem të aplikoni përmes platformës xpuna.com dhe butonit “APLIKO” i cili gjendet lartë.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit1-10

Benefitet

  • - Transport të siguruar nga kompania
  • - Shpenzimet e ushqimit të siguruara nga kompania
  • - Skemë shumë atraktive të bonuseve

Punë të Ngjajshme