Detajet

Mjeshtër, Ndihmës në prodhim & Operator në CNC

7 Pozita
Shehu
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 August 2020

Apliko

Përshkrimi

Ndërmarrje e specializuar për prodhimin dhe përpunimin e shkallëve “ SHEHU N.T.P” në Drenas , shpall:

KONKURS PUNE

1.Mjeshtër në prodhim (3)
Detyrat dhe përgjegjësitë
-Të ketë njohuri në punimin dhe prodhimin e shkallëve
-Të jetë i përgjegjshëm për punën e  tij
-Të jetë i shkathët në punë
-Të jetë flaksibil në orar

2. Ndihmës në prodhim (2)
Detyrat dhe përgjegjësitë:
-Ndihmon mjeshtrin në prodhimin e shkallëve
-Të jetë i përgjegjshëm për punën e  tij
-Të jetë i shkathët në punë
-Të jetë flaksibil në orar

3.Operator në CNC (2)
Detyrat dhe përgjegjësitë:

-Të ketënjohuri në përdorimin e makinës CNC
-Të jetë i përgjegjshëm për punën e  tij
-Të jetë i shkathët në punë
-Të jetë flaksibil në orar

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: [email protected] të paraqiten personalisht në fabrikë në adresën Parku i Biznesit- Drenas apo të aplikojnë përmes butonit "Apliko"

Për më shumë info, kontakto: 045 600 446 apo 045 600 975

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar1948
Numri Stafit

Punë të Ngjajshme