Detajet

Ndihmës kuzhinier

1 Pozita
Sushico
Industria:
Food Industry, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
17 April 2024

Përshkrimi

KONKURS PUNE
Kompania:                  SushiCo Kosova Sh.P.K
Afati për aplikim:      Deri më: 19/03/2024

Për kompaninë
SushiCo Kosova Sh.P.K është kompani e themeluar në vitin 2018 dhe është partner i franshizës SushiCo.
Pozita: Ndihmës kuzhinier

Detyrat dhe përgjegjësitë për ndihmës kuzhinier
- Pergatitja e ushqimeve;
- Pergatitja e lëndes së parë për produkte ushqimore;
- Mirëmbajtja e vendit të punës;
- I permbahet standarteve te higjenes dhe pastertise se restorantit;
- Sipas kërkesës së mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Pozita: Detyrat dhe përgjegjësitë për delivery (1)
- Të ketë patentë shofer, dhe së paku 2 vite eksperiencë vozitje nëpër rrugët e Kosovës
- Të jetë i përgjegjshëm në komunikacion
- Të kujdeset për automjetin e tij dhe të njoftoj për defekte eventuale
- Të jetë komunikativ
- Të jetë i gatshem për punë në ekip
- Të jetë i motivuar për punë afatgjate
- Të jetë i aftë për punë nën presion të kohës

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.
Kandidatët që plotësojnë kriteret e lartcekura, luten që CV’të e tyre t’i dërgojnë në e-mailin: [email protected];
+38345555562;  +38344764444

Galleria