Detajet

Pastruese

1 Pozita
Industria:
Turizëm / Staf Hoteli
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
19 October 2020

Apliko

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.
 
 xpuna recruitment, për partnerin tonë ka hapur konkurs pune për pozitën:
Pastruese

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Pastron të gjitha hapësirat e Hotelit dhe sigurohet që të gjitha zonat të jenë të pasterta
- Përkujdeset ndaj stafit dhe klientëve
- Mirëmban rregullësinë e dhomave dhe pastrimin e tyre
- Kryen dhe detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat:
- Të ketë vullnet për punë 
- Të ketë njohuri të punës
- Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur dhe në ambient dinamik
- Të jetë e gatshëm për punë nën presion
 
Si të aplikoni:

Të gjithë kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë përmes butonit "APLIKO" të platformës xpuna apo përcjellin CV-në e tyre në emailin: [email protected] si dhe të na kontaktojnë në numrin 045 400 210

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit1-10

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme