Detajet

Pastruese (Hotel)

1 Pozita
Industria:
Shërbime / Mirëmbajtje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë
Edukimi:
I/e pakualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
26 September 2020

Përshkrimi

xpuna për klientin shpall konkurs pune për pozitën Pastruese në një nga hotelet tona partnere.

Lokacioni: Fushë Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Pastron të gjitha hapësirat e Hotelit dhe sigurohet që të gjitha zonat të jenë të pasterta
- Përkujdeset ndaj stafit dhe klientëve
- Mirëmban rregullësinë e dhomave dhe pastrimin e tyre
- Kryen dhe detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat:
- Të ketë vullnet për punë 
- Të ketë njohuri të punës
- Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur dhe në ambient dinamik
- Të jetë e gatshëm për punë nën presion

Si të aplikoni:
Të gjithë kandidatet e interesuara mund të dërgojnë Cv-në në [email protected] apo të na kontaktojnë në numrin 045 628 188.
 

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit1-10

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme