Detajet

Recepsioniste (Hotel)

1 Pozita
Industria:
Administrativ / Logjistik, Turizëm / Staf Hoteli
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
30 November 2020

Apliko

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.

xpuna recruitment për partnerin tonë shpall pozitë të hapur të punës për: Recepsioniste (Hotel)

Lokacioni: Fushë Kosovë


Përshkrimi i detyrave të punës:
- Mirëpret dhe përshëndet klientët  e hotelit 
- I përgjigjet kërkesave të klientëve nëpërmjet telefonit.
- Monitoron situatën në holl të hotelit
- Përcakton dhomat e përshtatshme per klientët 
- Mbanë të sigurtë dhe të pastër vendin e recepsionit sipas procedurave dhe rregullave të hotelit.
- Mbanë marrëdhënie të vazhdueshme me grupet e punës duke dokumentuar dhe komunikuar veprimet dhe nevojat e vazhdueshme.
- Raporton tek menaxheri për çdo parregullësi
 
Kriteret e përgjithshme:
- Të ketë përvojë pune së paku 2 vite (e preferueshme)
- Të jetë fleksibilie në orar (Puna me ndrrime)
- Të ketë njohuri të gjuhës angleze ( e preferueshme)
- Kërkohet përkushtim, profesionalizëm dhe seriozitet në punë
- Të jetë entuziaste dhe e interesuar për punë

Si të aplikoni ?
Të gjithë kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë përmes butonit "APLIKO" të platformës xpuna apo përcjellin CV-në e tyre në emailin: [email protected].

Galleria