Detajet

Shitëse

2 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
17 August 2022

Përshkrimi

Office Shoes, për dyqanin në Albi Mall, po kërkon të punësojë:

Shitëse (2 Pozita)

Ne ofrojmë:
- Pagë konkuruese,
- Orar shumë të përshtatshëm dhe respektim i kodit të punës,
- Ambient cilësor pune & ekip shumë bashkëpunues, 
- Trajnime të vazhdueshme.

Kërkesat e përgjithshme:
-
Preferohet përvojë pune paraprake në shitje,
- Duhet të jenë metodik dhe të organizuar,
- Fleksibile dhe e shpejtë në zgjidhjen e problemeve,
- Kanë njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania.

Office Shoes është një zinxhir ndërkombëtar dyqanesh me një imazh shumë të njohur në shitjen e markave globale të këpucëve si: Lacoste, CAT, Tommy Hilfiger, Vans, Converse, Polo, Ralph Lauren, Calvin Klein, Dr Martens, New Balance, Birkenstock, Skechers, UGG, e shumë të tjera, me një cilësi të lartë e nëpërmjet një shërbimi të përkryer. 


Ju lutem dërgoni Cv tuaja në adresën [email protected] deri në datën 31.08.2022

Galleria