Detajet

Shofer (Kategoria C), Pirunist

1 Pozita
Industria:
Transport / Distribuim, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
03 July 2024

Përshkrimi

Beta Group sh.p.k me seli në Lipjan shpall konkurs për pozitat:

Pirunist dhe Shofer Kategoria C

Pirunist
- Përgatitja e mallrave në bazë të porosive të lëshuara;
- Shkarkimin dhe ngarkimin e mallrave sipas natyrës së mallit;
- Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallrave në depo.
- Të ketë përvojë pune 1-3 vjet në depo;

Shofer Kategoria C
- Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kamionit, si dhe për bartjen e mallit;
- Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit;
- Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë C,C1 apo D;
- Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës;

Si të Aplikoni  
Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim. Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: [email protected].

Afati i aplikimit është deri me datën 03 Korrik 2024 ora 17:00.

Galleria