Detajet

Teknik i IT-së

1 Pozita
SolvIT
Industria:
IT Software, IT Hardware, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 July 2024

Përshkrimi

KONKURS

Kush jemi ne:
SolvIT është një kompani në rritje të vazhdueshme për 14 vite me radhë në fushen e IT. Produktet tona gjejnë përdorim ne industritë kryesore ne Republiken e Kosoves, Maqedoni dhe Shqiperi. Industrite  janë: Retail (Bizneset zingjirore, te gjitha ne Kosove),  Distribucionit, Prodhimit, Horeca, Logjistikes, tregëtise me pakice etj! Produktet tona përdoren po ashtu edhe në sektorin e institucioneve Qeveritare!
Brendet që tregtojme ne janë brende globale dhe inovative në nivel global sic janë: Zebra Technologies, SmartTechnologies, DIGI, Anviz, Rongta, HoneyWell, Datalogic, Evobot, RatioTec, Ocom, etj.

SolvIT sh.p.k  eshte nje kompani ne rritje te vazhdueshme prandaj hap konkurs per:

- Teknik i IT-së

Detyrat dhe përgjegjësitë:
-
Te Asistoj Menaxherin e IT-se ne punet teknike te produkteve qe tregtojmë ne
- Te ketë përvoje pune ne IT dhe te posedoj “troubleshooting skills”
- Të jetë në përfundim ose të kete të përfunduar Shkencat Kompjuterike
- Të jet në gjendje të bëj riparimet bazike të një produkti harduerik!
- Të posedoj aftësi analitike për ti propozuar zgjidhjen e duhur klientit përmes veglave Remote ose direkt ne terren!
- Kandidati do të bëj implementimin e produkteve qe ne tregtojmë tek klientët në terren!
- Të kuptoj si një pajijse konfigurohet përmes softuerit për ti kryer veprimet e caktuara dhe komunikimit me pajisje tjera!
- Njohurite bazike ne photoshop dhe social media i japin kandidatit përparësi!
- Të jetë në gjendje të shkruaj dhe komunikoj në gjuhen angleze dhe shqipe!
- Të ketë patent shofer të kategorisë B.

Cka Ofrojmë ne
-
Zgjerim i avancuar i njohurive në fushen e IT-se së aplikuar në procese reale të punës
- Ambient ekipor te këndshëm per pune! Individuale ose Ekipore
- Avancim në karrierë
- Ngritje në pozitë
- On the job training
- Respektim i ligjit te punes
- Pagë progresive në bazë të eksperiencës dhe përkushtimit ndaj punës dhe kompanisë
- Pagesë të orëve shtesë nëse paraqitet nevoja ndonjëhere për orë shtesë
- Kontratë punë

Cka presim nga ju
-
Etikë të lartë në punë!
- CV me detaje reale pasi qe mund edhe te kërkojmë te vërtetohen!
- Përgjegjësi për veprimet e juaja. Krijim i besimit tek klientët tanë
- Fokus në punë dhe përkushtim të plotë ndaj punës!
- Të arrini besushmëri për ti kryer në mënyrë të pavarur proceset e punës
- Të keni veti analitike për zgjidhjen e pengesave eventuale në punët e përditshme
- Kandidatët me përvoje pune, me rekomandime, njohuri të gjuhës angleze, kanë shanca më të medha për vendin e punës.  

Ju lutem vendosni ne CV- vetëm gjerat që dini ti bëni me të vertetë!
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV përmes :[email protected]

Galleria