Detajet

Vende të lira pune

2 Pozita
Nuka Home
Industria:
Shitje, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Graçanicë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
12 April 2024

Përshkrimi

  • 1.Vozites - Depoist / Punetor ne Depo
  • 2.Shitëse Sektorin e Perdeve 

Vendi i punës për lokacionin: NUKA HOME
Adresa: Cagllavicë Km,4  Rruga Prishtine - Ferizaj 100m Përtej Hotelit Emerald ose HIB në Cagllavicë 

Pozita 1:  Vozitës Depoist / Punëtor në Depo
-
Domosdoshmeri të ketë patentë shoferit të kategorisë B.
- Përvojë pune sv paku 1 vit si vozitës apo shpernadrës i mallit.
- Të jetë i motivuar të punojv i pavarur dhe në ekip.
- Të ketë aftësi të mira komunikative.
- Punësimi me orar të plotë.
- Orari 8 orësh me pauzë 45 minuta.
- Pushim vjetor si dhe
- Benefitet dhe kontrata sipas ligjit të punës së Kosovës!
- Paga e kënaqeshme bazuar edhe në eksperiencën e kandidatit.
Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe një përshkrim motivues për vetën e tyre në emailin
[email protected] duke e cekur pozitën për të cilën aplikon ose në Viber / whatsapp në 045 660 666

Pozita  2 :  Shitëse në Sektorin e Perdeve
-
Të ketë së paku 1 vit përvojë pune. 
- Të jetë i/e motivuar të punojë i/e pa varur dhe në ekip.
- Punësimi me orar të plotë. 
- Orari 8 orësh me pauzë 45 minuta. 
- Pushim vjetor si dhe
- Benefitet dhe kontrata sipas ligjit të punës së Kosovës!
- Paga e kënaqeshme bazuar edhe në eksperiencen e kandidatit.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Cv dhe një pershkrim motivues për veten e tyre në emailin 
[email protected] duke e cekur pozitën për të cilën aplikon! ose në Viber / whatsapp në 045 660 666

Galleria