Detajet

Vende të lira pune

6 Pozita
Cashplus
Industria:
Shitje, Reklamim, Administrativ / Logjistik, Shërbimi ndaj klientit / Call Center, Personel i kualifikuar
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 April 2024

Përshkrimi

Bashkohuni me ekipin tonë!
Jeni i apasionuar pas industrisë financiare? Deshironi te punoni në një mjedis pune dinamik me mundësi zhvillimi profesional? Nëse po, bashkohuni me ekipin tonë në Prishtinë. 

Pozita
- Një (1) Zyrtar/e për Marketing Dixhital dhe Kreativ
- Një (1) Zyrtar/e për Shitje dhe Marrëdhenie me Tregtarë Partner – POS
- Katër (4) Zyrtar/e në Ekipi i Mbështetjes së Klientit

Lokacioni: Prishtinë, Zyre Qendrore 
Lloji i Kontrates: Orarë te plotë
Benefite tjera: Sigurim shëndetsorë, flexibilitet, trajnime profesionale.

Pse Cash Plus? Cash Plus Sh.a është një Institucion Financiar jo Bankar i licencuar nga BQK me aktivitet të kredidhenies. Të mbështetur nga investitoret Gjerman, ne po formojmë të ardhmen e sektorit financiar dhe po ofrojmë mundësi me perspektive për individë të nxitur si ju. Përderisa vazhdojmë të zgjerojmë aktivitetin tonë në Kosovë, ne jemi duke kërkuar për individë të talentuar që ndajnë vizionin tonë dhe duan të bëjnë një ndryshim në industrinë financiare. 

Përgjegjësitë kryesore Pozita 1:
- Zhvillimi i strategjisë së marketingut dixhital
- Krijimi dhe Menaxhimi i Përmbajtjes (Content Creation) 
- Menaxhimi i mediave sociale dhe optimizimi i trafikut përmes SEO & SEM
- Menaxhimi i fushatave të marketingut permes kanaleve te ndryshme 
- Menaxhimi dhe optimizimi i web faqes dhe kanaleve dixhitale për të nxitur ndërgjegjësimin, angazhimin dhe konvertimin e markës tregtare.

Kualifikimet Personale:
- Përvoje +3 vite në marketing dixhital dhe krijim kreativ
- Komunikativ dhe lojtarë ekipor
- Person kreativ dhe i gatshëm për të mësuar

Përgjegjësitë kryesore Pozita 2:
- Identifikimi dhe Regjistrimi i Tregtarit Partner
- Trajnimi i stafit tregtar per produktet dhe sherbimet e Cash Plus dhe shfrytezimin e platformes operative të Cash Plus
- Monitorimi i Performancës së Tregtarit Partner bazuar në KPI
- Menaxhimi i Marrëdhënieve me Tregtarin Partner

Kualifikimet:
- Përvoja në shitje dhe shërbim ndaj klientit (përparësi)
- Aftesi prezantuese dhe aftësi për zgjidhjen e problemeve
- Komunikativ dhe lojtarë ekipor
- Person kreativ dhe i gatshëm për të mësuar
- Patent Shoferi (obligative)

Përgjegjësitë kryesore pozita 3:
- Asiston konsumatorët aktual dhe potencial për sherbimet dhe produktet e Cash Plus
- Kontrollimi dhe validimi i aplikacioneve kreditore
- Vlerësimi i aplikacioneve kreditore bazuar ne principet e riskut kreditor
- Menaxhim i marrdhënieve me konsumatorë

Kualifikimet:
-
Përvoja në shitje dhe shërbim ndaj klientit (përparesi)
- Aftesi prezantuese dhe aftësi për zgjidhjen e problemeve
- Mendim Kritik
- Komunikativ dhe lojtarë ekipor

Si të aplikoni:
Nëse jeni gati të hidhni hapin tjetër në karrierën tuaj dhe të bëheni pjesë e ekipit tonë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj përmes butonit "Apliko Këtu" ose në [email protected] me titullin: Aplikacion Për Poziten ( ). 

Afati i Aplikimit eshte 10/04/2024. Mire se vini në ekipin tonë. Cash Plus Sha është i përkushtuar të ofroj mundësi të barabarta të punësimit për të gjithë qytetarët e Kosovës.

Galleria