Detajet

Zyrtare Administrative

1 Pozita
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Patenta e shoferit:

Deadline:
30 November 2020

Apliko

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.

 xpuna recruitment për partnerin tonë shpall pozitë të hapur të punës për:
 Zyrtare Administrative

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
-Siguron mbështetje të përgjithshme administrative dhe teknike  
-Përgatitë dhe modifikon dokumentet dhe e-malit për mbikëqyrësin;
-Ruan dhe mirëmban sistemin elektronik dhe kopjet fizike të dokumenteve  me rëndësi.
-Menaxhon kalendarin e takimeve dhe ngjarjeve tjera për mbikëqyrësin si dhe ndihmon në zgjidhjen e ndonjë problemi administrativ dhe teknik;
-Ndihmon në adresimin e pyetjeve nga  menaxherët dhe stafi në lidhje me procedurat standarde teknike ose administrative.
 
Kualifikimet e kërkuara:
 -
Kandidatja duhet të ketë diplomë universitare apo të jetë e regjistruar në studime
 - Përvojë pune në administratë; (E preferueshme)
 - Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (E preferueshme)
 - Njohuri shumë të mira në përdorim të MS Office (E preferueshme)
 - Aftësi të mira në komunikim verbal dhe të shkruar
 - Të jetë e motivuar, profesional dhe qasje pozitive
 - Të jetë fleksibil dhe kreativ

 Si të aplikoni ?
Të gjithë kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë përmes butonit "APLIKO" të platformës xpuna apo përcjellin CV-në e tyre në emailin: [email protected]

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit1-10

Punë të Ngjajshme