Detajet

Zyrtar/e të Pagesave

1 Pozita
Industria:
Auto / Paisje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Ferizaj
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 August 2020

Apliko

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.


xpuna recruitment për partnerin tonë me zyre në Prishtinë, një nga kompanitë lidere në industrinë e tregtisë së pjesëve të këmbimit për mjetet e transportit automobilistik është duke kërkuar një (1x) Zyrtar/e të Pagesave.


Për ty që din edhe don! Për ty që ke aftësi të mira në prezantim, energji dhe vetëbesim për të punuar atëherë kjo mund të jetë puna juaj ideale.

Pozita:
Zyrtar/e të Pagesave
Rroga:  Shumë Konkuruese
Lokacioni: Prishtinë


Detyrat dhe Përgjegjësitë:

- Shitja e produkteve përmes arkës;

- Inkasimi i parave në arkë për mallin e shitur, 

- Mbajtja e evidences ditore të gjendjës së arkes dhe dorëzimi i parave punonjësit përgjegjjës,

- Shërbimi dhe mirëpritja ndaj konsumatorit.


Kualifikimet e kërkuara:

- Kandidatja duhet të ketë diplomë universitare në degën e Ekonimisë (preferohet drejtimi Financa);

- Përvoj pune si Arkatare/Zyrtare Financiare (e preferueshme së paku 1 vit)

- Aftësi t mira komunikuese

- Të ketë njohje bazë në përdorimin e kompjuterit 


Si të aplikoni? 

Të gjithë kandidatët e interesuar, ju lutem të aplikoni përmes platformës xpuna.com dhe butonit “APLIKO” i cili gjendet lartë.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit1-10

Benefitet

  • - Trajnim interziv dhe profesional
  • - Transporti i mbuluar nga kompania
  • - Shpenzimet e ushqimit të siguruara nga kompania

Punë të Ngjajshme