Detajet

Agjent i Shitjes

1 Pozita
IDEA-M
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e pakualifikuar
Karriera:
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
31 August 2020

Apliko

Përshkrimi

IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës:
 
Agjent i shitjes

 Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:
-Gjenerimi i klientave të ri .
-Pranimi,ndarja dhe dërgimi i porosive në të gjitha komunat e Kosovës .

 Kualifikimet për këtë pozitë:
-Shkollimi i mesëm .
-Aftësi të mira komunikative .
-Njohuri elementare/bazike te gjuhës angleze .
-Patent shoferi i kategorisë B .

Dokumentet e nevojshme për aplikim:
-CV ( informatat kontaktuese, informatat rreth shkollimit, fotografia, informatat rreth pervojave te ndryshme te punes apo praktikave ne punë)

Kandidatët e interesuar duhet të dergojnë një CV në emailin : [email protected] apo të aplikojnë përmes  xpuna tek butoni APLIKO. 

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2009
Numri Stafit11-29

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme