Detajet

Asistente e Shitjes

1 Pozita
Adria-7
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
25 September 2021

Përshkrimi

SHPALLJE:

PËRSHKRIM I VENDIT TË PUNËS

POZITA:                       Asistente e Shitjes (F)
Raporton:                     Drejtori Ekzekutiv
Periudha Startuese:     01 Tetor, 2021
Orari i Punës:               09 – 17:30
PAGA:                         Konkurruese

Detyrat dhe përgjegjësit:
-
Siguroni nivele të larta të angazhimit ndaj klientit përmes shërbimit të shkëlqyer të shitjeve.
- Kujdeset per vendin e punes apo te showroomit duke siguruar qe format vizuale të pajisjeve jane gjitha te rregulluara.
- Përcaktoni nevojat dhe dëshirat e klientëve
- Rekomandon dhe prezanton artikujt që përputhen me nevojat e klientit
- Menaxhoni proceset e shitjes
- Të përfshihet në mënyrë aktive në marrjen e dërgesave të reja
- Mbani të azhurnuar me informacionin e produktit
- Përshkruani me saktësi tiparet dhe përfitimet e produktit
- Përkrahja e Menaxhmentit në Zhvillimin dhe Strategjinë e kompanisë. 
- Si dhe çdo detyrë tjetër të përcaktuar nga Drejtori Ekzekutiv

Nga kandidatët kërkohet:
-
Të ketë paraqitje profesionale
- Përvojë së paku 2 vite në pozitë relevante
- Njohuri të gjuhës angleze (preferuar)
- Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale
- Të jetë komunikativ me klientët dhe të kuptojë nevojave të tyre
- Aftësi në vendimmarrje dhe zgjedhjen e problemeve.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre në: [email protected], jo më vonë se me datë 25 Shtator, 2021.

Galleria