Detajet

Menaxher/e të Degës (Skënderaj)

1 Pozita
Industria:
Menaxhment
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Skenderaj
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
16 April 2024

Përshkrimi

KONKURS
The Cambridge School, po kërkon një Menaxher/e të Degës dega Skënderaj për të bashkëpunuar me ekipin e tij të përkushtuar.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
- Përgatitja dhe prezantimi i raporteve periodike për performancën dhe zhvillimin e degës.
- Menaxhimi i stafit akademik dhe administrativ në degë.
- Organizimi dhe mbikëqyrja e aktiviteteve
- Sigurimi i mirëmbajtjes së marrëdhënieve me prindërit
- Përmirësimi i proceseve administrative dhe akademike për të siguruar cilësi të lartë dhe efikasitet.

Kualifikimet dhe Aftësitë:
- Aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxheriale.
- Bachelor ose Master në ekonomi, arsim, menaxhim arsimor, apo fusha të ngjashme.
- Përvojë pune në pozicione menaxheriale në fushën e arsimit është e dëshirueshme.
- Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
- Njohuri të sistemeve dhe proceseve arsimore.

Mënyra e Aplikimit:
Kandidatët duhet të dërgojnë CV-në e tyre (bashkangjitur një foto) dhe dokumentet tjera relevante përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në e-mail adresën [email protected]

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme