Detajet

Shitëse në dyqan

1 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
25 October 2021

Përshkrimi

Rrjeti i dyqaneve të lodrave edukative për fëmijë Eurekakids shpall konkurs :

Pozita: Shitëse në dyqan

Lokacioni: Albi Mall Veternik,

Nga kandidatet kërkohet :
- Aftësi të mira në komunikim,
- Mirëpritje e klientëve dhe këshillimi për produkte,
- Këshillimi i klientëve dhe shitje
- Kujdesi dhe prezantimi i produktit në mëyrën më të mirë
- Informon klientet lidhur me gamen e produkteve të kërkurar,
- Ndihmon klientet për të bërë zgjidhjen e produktit,
- Monitoron rregullimin dhe renditjen e produkteve sipas instrukcioneve,
- Kryen detyra të tjera të ngjashme. 

Të gjitha kandidatet e interesuara të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: [email protected]
Konkursi do të jetë i hapur nga data: 10 Tetor 2021 deri 31 Tetor 2021
Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen. 

Galleria