Detajet

Vende Pune

6 Pozita
AZTECH
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Suharekë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
21 October 2021

Përshkrimi

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës.
Kompania AZTECH shpall konkurs vende të lira pune për pozitat:

Menaxher/e (1 Pozitë)
Zv.Menaxher/e (1 Pozitë)
Shitës/e (4 Pozita)

Vendi i punës: Suharekë
Kualifikimet:
- Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë
- Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët
- Preferohet përvojë pune relevante në shitje me pakicë
- Të jetë metodik dhe i/e organizuar
- Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve
- Njohuri shumë të mira në kompjuter
- Njohuri shumë të mira rreth artikujve që ofron kompania
- Preferohet leje e vozitjes (kategoria B)
- Preferohet të jenë me vendbanim afër pikës së shitjes

Ne ofrojmë:
- Ambient dinamik të punës
- Mundësi reale të zhvillimit profesional
- Njohje të teknologjisë sipas trendeve të fundit
- Pagë konkuruese

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected]
Afati për aplikim deri me datë: 10.11.2021
Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Galleria