Detajet

Vende të lira pune

2 Pozita
Taunita
Industria:
Food Industry, Kafe / Restaurant / Bistro, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
11 April 2024

Përshkrimi

Taunita, një destinacion i njohur për dashamirët e kuzhinës është në kërkim të personave për të plotësuar poziten për:
- Shitës/e
- Punëtor për pastrim dhe pjekje të peshkut

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Përvoja e punës në këtë profesion është një përparësi
- Aplikantët duhet të kenë pasion dhe energji për vendin e punës

LOKACIONI: Interex Central, Rruga Fushe Kosove-Prishtine

Aplikimi:
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në Viber në numrin 044897407 për të shprehur interesin e tyre për këtë pozicion. Ju lutemi të siguroheni që CV-ja juaj të përmbajë informacionin e kontaktit.

Për çdo pyetje shtesë ose informacion shtesë, ju lutemi të na kontaktoni në numrin e mësipërm.
Ne presim me padurim të shohim aplikacionet tuaja dhe të punojmë me ju!

Galleria