Detajet

Vende të lira pune

10 Pozita
FLO
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Podujevë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
30 September 2021

Përshkrimi

Brendi i njohur  ndërkombëtarisht i këpucëve nga Turqia, vazhdon me hapjen e dyqaneve të reja në gjithë Kosoven. Nëse jeni entuziast dhe të motivuar për të punuar, për të iu bashkëngjitur ekipit tonë profesional, inkurajoheni të aplikoni për pozitat:
-Menaxher/e dyqani (1)
-Asistent/e menaxher/e (1)
-Arkëtar/e (2)
-Asistent/e të shitjes (6)
Lokacioni: Podujeve Plazza Park

MENAXHER/E DHE ASS. MENAXHER/E DYQANI
Kualifikimet e kërkuara dhe kriteret:
 • Diplomë Universitare, preferohet fakulteti Ekonomik,
 • Së paku 2 vjet përvojë pune menaxheriale në sektore të ngjajshme
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, flesibilitet, si dhe aftësi planifikuese dhe monitoruese.
 • Të jetë energjik, të ketë iniciativë dhe kreativitet.
 • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze në të shkruar dhe të folur, njohja e gjuhës turke është përparsi.
 • Të ketë aftësi të mire kompjuterike, sidomos rreth MS Office, preferohet të ketë njohuri te  software-ve të shitjes, etj.

ARKETAR/E DHE ASISTENT/E E SHITJES
Kualifkimet e kërkuara dhe kriteret:
 • Diplomë e shkollës së mesme. Diplomë universitare do të jetë përparësi.
 • Përvojë relevante pune 1 vjeçare në fushë të ngjashme, është përparësi.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe kujdesit ndaj klientit.
 • Të jetë person energjik, të ketë vetëiniciativë dhe kreativitet. 
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze, etj.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV me fotografi, në e-mail adresën: [email protected] deri më datë 30.09.2021
JU LUTEMI CEKENI NË TITULL POZITEN– MENAXHER/E, ASS. MENAXHER/E , ARKETAR/E ose ASISTENT/E TË SHITJES

Galleria