Detajet

Agjent i shitjes

2 Pozita
Industria:
Auto / Paisje, Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë, Prizren
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 August 2020

Apliko

Përshkrimi

xpuna është kompani inovative me eksperiencë vendore dhe ndërkombëtare e specializuar në shërbime të rekrutimit dhe konsulencës në fushën e Burimeve Njerëzore, e cila përmes platformës xpuna.com synon të ndihmojë punëkërkuesit dhe punëdhënësit të arrijnë suksesin që meritojnë.


xpuna recruitment për partnerin tonë me zyre në Prishtinë, një nga kompanitë lidere në industrinë e tregtisë së pjesëve të këmbimit për mjetet e transportit automobilistik është duke kërkuar :


Agjent i shitjes për Prishtinë dhe Prizren


Rroga:  Shumë Konkuruese + skemën e bonuseve

Për ty që din edhe don! Për ty që ke aftësi të mira në shitje, prezantim, energji dhe vetëbesim për të punuar atëherë kjo mund të jetë puna juaj ideale.


Kualifikimet e kërkuara:

- Kandidati duhet të ketë arsim të lartë universitare (preferohet drejtimi Inxhinjeri);

- Përvoj pune në shitje (e preferueshem 2 vitë)

- Aftësi shumë mira komunikuese, prezentuese dhe negociuese

- Të ketë njohje bazë në përdorimin e kompjuterit 

- Të posedoj patentë shoferi

- Të jetë me banim në qytetin në të cilin aplikon

- Të jetë i moshës 23-35 vjeçarë


Si të aplikoni? 

Të gjithë kandidatët e interesuar, ju lutem të aplikoni përmes platformës xpuna.com dhe butonit “APLIKO” i cili gjendet lartë.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2020
Numri Stafit1-10

Benefitet

  • - Transporti i siguruar nga kompania
  • - Shpenzimet e siguruara nga kompania
  • - Mundësi avancimi
  • - Skema të shumëllojshme të bonuseve

Punë të Ngjajshme